Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel f astra 1.4 se vagy...

Opel f astra 1.4 se vagy Skoda felicia?

Figyelt kérdés

Melyiket választanátok és miért ?

Az opel 1.4 se 82l türkiz kék szép állapotban vagy skoda felicia ami metal kék és vannak rajta rozsdásodások de 1998-as és 1.3 as.

2014. szept. 12. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Opel. Megbízható, ha nem rozsdásodik komoly és drága gond nem lehet vele.
2014. szept. 12. 18:36
 2/4 anonim ***** válasza:
8%
Komoly,és drága gond nem lehet vele? Ezt hitesd el egy Opel tulajjal inkább...
2014. szept. 12. 18:39
 3/4 anonim ***** válasza:
92%

Milyen Opel tulajjal? Nekem egy G Astrám van és a 160.000 km alatt a legdrágább amit a kötelezőkön kívül ráköltöttem 23.000 forint volt.

A bontott, utángyártott alkatrészek árai nem verdesik az eget.

2014. szept. 12. 18:45
 4/4 gomzoli ***** válasza:

Kétségtelenül az Opelt választanám, mert habár a régi F Astra se mai gyerek, de akkor is a Feliciához képest egy modernebb, komolyabb autó, kényelmesebb, tágasabb, és bárhol találni hozzá olcsón alkatrészeket.

Ezen egy percig sem gondolkodnék.

Nekem is volt 2004-2005-ben egy 1998-as évjáratú 1,4 sedan, 60 le motorral. 6,5-7 literes vegyes átlagot evett, ami nem sok, ha figyelembe vesszük, hogy akkor még tapasztalatlan voltam, azóta sokkal finomabban tudok bánni az autókkal, mai fejjel (és lábbal) kihoznám azt a kocsit is 6 liter körül.

2014. szept. 12. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!