Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol tudnék megtanulni robogózn...

Hol tudnék megtanulni robogózni profi oktatóval?

Figyelt kérdés

tavasszal szeretnék egy kis robogót, de előtte vennék pár magánórát egy oktatótól, valami bukócsöves robogóval, hogy ha eleinte nehezen megy, akkor se törjem össze magam :)

tudsz javasolni helyet, oktatót?

nem motorozni akarok, így kérlek segédmotoros tanfolyamot ne javasolj mert úgyis más (váltó, fék, teljesítmény stb), nekem attól jóval kevesebbre lenne szükségem.

2014. szept. 12. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:

én eddig úgy tudtam hogy a robogó az segédmotoros kerékpár...

"Segédmotoros kerékpár, mely olyan két- vagy háromkerekű jármű, aminek legnagyobb tervezett sebessége 45 km/h, belsőégésű motorjának hengerűrtartalma legfeljebb 50 cm³, valamint elektromos meghajtás esetén motorjának folyamatos névleges teljesítménye 4 kW. Segédmotoros kerékpár a fentebb taglalt könnyű négykerekű segédmotoros kerékpár is. A segédmotoros kerékpárra nem kell rendszám."

2014. szept. 12. 13:40
 2/6 anonim ***** válasza:
akkor most hogyan javasoljanak robogóra oktatót ha azt kérded hogy ne javasoljanak robogóra oktatót? :D
2014. szept. 12. 13:41
 3/6 anonim ***** válasza:

A robogó ugyanúgy segédmotorkerékpár, mint egy Simson, vagy egy Derbi Senda, csak éppen a robogónál nem kell váltani, csak a gázt húzni, ha menni akarsz.

Jogosítvány is ugyanolyan kell rá, mint váltós motorokra, a jogsi megszerzésének a menete is ugyanaz. Közútra nem mehetsz ki robogóval sem minimum AM kategóriás jogsi nélkül.

A kert végében tapasztaltabb motorossal egyébként gyakorolhatsz, magánterületen olyan járművet vezetsz, amilyet csak akarsz.

De ha közúton szeretnél motort vezetni, akkor ahhoz bizony el kell menned egy AM tanfolyamra, le kell vizsgáznod amiből kell, és meg kell várnod, hogy kiküldjék a rózsaszín plasztikkártyádat :)

2014. szept. 12. 14:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Jogosítvány nélkül nem tudom hogy gondoltad te a robogózást:D.El kell végezned az AM kategóriás tanfolyamot minimum.
2014. szept. 12. 16:02
 5/6 A kérdező kommentje:

B kategóriás jogsim van

azzal lehet 50 ccm-ig robogót vezetni külön AM nélkül.

az AM képzéseken váltós motoron tanítanak, az az "tudás" amire nincs szükségem

ami kellene: maszek órák egy robogós oktatóval.

Tehát nem segédmotoros képzést keresek, hanem maszek oktatót, robogóval,aki egyéni órákat ad és nem a vizsgára készít fel, csak gyakorol velem.

2014. szept. 12. 22:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Akármelyik közeledben lévő motorosoktatót keresd meg, tuti lesz robogója is. Bukócsövön felesleges pörögni, ha én 12 évesen megtanultam Simsont vezetni hebrencs kölyökként, akkor te felnőttként nem fogsz borulni. Csak nem tökig kell húzni a gázkart, és kész. Nyugodtan vedd meg a kinézett motort, és gyakorolj a kert végében. Semmivel sem nehezebb vezetni, mint egy biciklit :)
2014. szept. 13. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!