98 as octavia! Ha tompitotrol felkapcsolok távolsági fényre a jobb oldali kialszik. Szerintetek mi a gond?
Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 20:28
1/7 anonim válasza:
Szevasz!
Már bocs, de nekem az, hogy nem értem.
Mi alszik ki? Addig mi égett?
Mert: ég a két tompított, innen indulunk. Felkapcsolok távolságira, akkor az jön, hogy: a két tompított elalszik, és kigyullad a két távolsági. Akkor most Neked mi az jobb oldali, ami elalszik? Ami ki se gyulladt?
Üdv: StMiklos
2/7 A kérdező kommentje:
Ég a tompitot, és mikor felkapcsolom a távolságit akkor csak a hejzetjelző világit a jobb oldalon.
2010. jan. 18. 20:47
4/7 anonim válasza:
Drága kenyér... Valóban nagyon esélyes, hogy kiégett. Kontakthiba is lehet, de az előbbi jóval sanszosabb.
5/7 anonim válasza:
Szevasz!
Az első vagyok. Ha ezt megkérdezted, vidd szerelőhöz..
Üdv: StMiklos
6/7 anonim válasza:
Az izzóban egyszerre csak egy szál világít: a tompított vagy a távolsági. A helyzetjelző egy külön kis izzó. Neked valószínűleg kiégett a távolsági szál, ki kell cserélni az izzót. De lehet persze csak érintkezési hibás, vagy kiégett a biztosíték. Mindenesetre én egy izzócserével kezdeném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!