Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A rallysok offszezonban...

A rallysok offszezonban milyen játékon gyakorolnak?

Figyelt kérdés
Hallottam hogy a rallysok télen autószimulátor segítségével tartják magukat formában. Szeretném én is, ha minél jobban tudnék vezetni. Ha autósjátékkal akarok játszani, ajánlott venni hozzá kormányt, gázpedált, stb.-t? Ha igen, akkor kb. mennyit szánjak rá?
2014. szept. 10. 19:22
 1/8 anonim ***** válasza:

kormány 60 ezer, pc 200 ezer, nem árt egy jó cockpit is, plusz monitor.

Ha én most beruháznék nem állna meg fél millió forint alatt egy profi cucc.

Játék lehet több is, rfactor 2 leginkább, Assetto Corsa, LFS, lehet van pár spéci rallys játék.

2014. szept. 10. 19:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát ez a 200 ezres pc jó soknak tűnik, tavaly újítottam fel a gépemet (csak a gépházat, mindent kicseréltem benne a hdd-n kívül), és 57 ezerből jött ki, a bf 4-et maxon simán viszi, hd7770 videókártya van benne, jó én olcsóbban szereztem be a cuccokat, de a 200 ezer egy picit túlzás. Ha vennék egy kormányt mondjuk 40-50 ezerért, és sokat játszanék autós játékokon, akkor az a valóvezetésben jelentősen meglátszana? És ha csak nyilakkal irányítanám az autót úgy érne valamit?
2014. szept. 10. 19:44
 3/8 anonim ***** válasza:
:D A kérdésedben átírnám a 'gyakorolnak' szót 'játszanak'-ra:D Nem lehet ilyesfajta szimulátoron gyakorolni. Max hülyülni. Egy értelmes szimulátor több millióba kerül. De még az is alig közelíti meg a valós életet. Hogy ha a szimulátorba szerzett tapasztalatait átvinni egyből a való éltbe, már az első kanyarnál az árokba kötne ki.
2014. szept. 10. 19:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát jó, lehet a kormányzás más, de a játékban a kanyarok nagyjából ugyanazok mint a valós életben nem? Úgy értem szimulátorral meg lehet tanulni, hogy hol van az ideális ív, mi az ideális sebesség, stb.?
2014. szept. 10. 19:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Elég sok dolgot át lehet vinni a szimulátorból a való életbe, egy pályát pl érdemes szimulátoron begyakorolni.
2014. szept. 10. 19:58
 6/8 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Ha szimulátoron kezdené és utána menne rallira, akkor megeshet hogy könnyebben tanulná meg. De egy rallis aki ért is hozzá, meg van tapasztalata és tudása hozzá, annak már nem segít a szimulátor.
2014. szept. 10. 20:20
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem rallyzok sajnos :/

Mindössze csak annyit szeretnék, ha jobban tudnék vezetni :)

2014. szept. 10. 20:28
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
vegyél egy ladát hegesztett difivel fele annyiért, mint amit a számítógépre költenél, és menj ki egy üres parkolóba... :D
2014. szept. 10. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!