Eladtam a kocsimat, de nem fogadták el az adásvételit, mi a teendő?
bocsi,nem tudtam!!
sajnos nemvagyok autó kereskedő..
egyébként akkor tudnánk ezt az utólagos dolgot megoldani,ha én mennék hozzá,ő biztos nem fog jönni,de sajnos valami nagyon messzi helyről jött.:(
de mint már mondtam,100%,hogy nem fogja átíratni a nevére,azt meg nem akarom,hogy engem baszogassanak a rendőrök,akkor inkább kitöltetem a sajátomat egy másik tanúval és úgy viszem be,azt,hogy ő meg nem íratja át arról nem tehetek..
jééé!!tényleg.:)
ez eszembe se jutott.:S:(
köszike,a segítséget.:)
Mert telefon számot nem adott meg,de feltudom hívni,mert két külömbözö telefonszámról hívót,és azok benne vannak a telefonba.:D
na azért jó,hogy vannak olyan telefonok amik elmentik a számot..
ezért is jó,hogy kaptam ezt a választ,hogy hívjam fel és kérjek nevet,lakcímet,igazolványszámot..
Ismét visszatértem..
Szóval felhívtam a fickót,annyit mondott,hogy írjak rá egy tanút akit akarok ne törődjek semmivel se,az én részemről innentől le is van tudva ez,azt hogy ő vagy éppenséggel ők mit csinálnak nem érdekel,még azt is kinézem belőle,hogy hamis személyivel vette át tőlem a gépjárművet..
Apropó az utolsó kommentelőnek,köszönöm nagyon egészséges és boldog vagyok.:) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!