MAZDA 6 -ot szeretnék venni. Milyen érdemes? Ezt néztem vélemény? Mire figyeljek? Max 1.5 M szánok rá. Bármilyen véleményt szívesen veszek.
PL.: ezt néztem.....vélemény?
www.hasznaltauto.hu/auto/mazda/6/mazda_6_sport_2.0_cdh_te_alufelni_vonohorog_tempomat-8155211
Én ennyiért sokkal fiatalabb autót vennék hasonló felszereltséggel, annyi különbséggel hogy azon lehet hogy nem Mazda lenne.
De ha kimondottam ez a típus tetszik, akkor hajrá!
Legutóbb én is kimondottan egy autótípus egy bizonyos kivitelét kerestem, mert szerelmes voltam abba a formába. Más szóba se jöhetett.
Köszönöm a válaszokat.
nem sokat megyek úgy évi 10-15e. akkor inkább benzinest nézzek.
Milyen másik típusra gondoltál hasonló felszereltséggel ami sokkal fiatalabb? suzuki szoba sem jöhet.
10-15e km-es éves futásnál valóban jobban megéri a benzines. Ahogy előttem írta valaki, a kettős tömegű a dízelnél problémás lehet egy idő után, ami nem olcsó.
A dízel típus másik nagy hibája a porlasztócsúcs. Van pár ismerősöm, akik ilyen autót használnak, és sokuknál előjött a porlasztócsúcs hibája. Ennek a szerelése sem olcsó mulatság.
Egy sima benzines viszont tényleg jó választás, ha figyelsz rá, és karbantartod, akkor évekig nem lesz vele problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!