Hogyan kanyarodik?
Sose értettem, hogy az ilyen és ehhez hasonló autók első kerekét hogy lehet kormányozni? Nem ér bele a sárvédőbe?
Álló helyzetbe szokták így lebszni az autót. Illetve mikor jampiznak valami show-n, vagy video kedvéért, vagy csak simán. Persze akkor kizárólag jó minőségű egyenes úton. Ami nagyon lent van.
Így nem kanyarodik ez sehogy. Pár milimétert elfordítja a kormányt aztán már horzsolja is..
Ezekbe tesznek légrugót, hidraulikát és úgy emelgetik fel-le.
Van persze olyan ültetett autó amiben nincs semmi ilyen. Csak simán le van jól ültetve, aztán ennyi. Egyik jóbarátomnak pl. ilyen autója van. Jól le van ültetve, tud kanyarodni, közlekedni, csak minden úthibát, kanálist úgy megérez, hogy az nem igaz, kerülgeti jobbra-balra vele. Sineken meg... Katasztrófa. Sohasem értettem mi a franc a jó ebben az egész ültetés dologban. Főleg ha nagy felni és csomó ültetés... Aztán közlekedni alig tud vele. Gyűlölöm mikor megyek ilyen mögött azt pattog, feltart, sín jön, akkor meg a mellettünk sétáló gyalogosok gyorsabbak. Meg sztem ostobán is néz ki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!