Hogy működik az autós vizsgáztatás?
Figyelt kérdés
Szóval a rutinra meg a forgalmira gondoltam. Először az oktató mindenkit visz a kreszpályára és ott mindenki gyakorol és ugyan ez a forgalmival vagy mindenkit külön külön visz a rutinpályára és a forgalmira is majd és majd a végén együtt vagy hogy van ez ?2010. jan. 18. 15:58
1/3 anonim válasza:
Mi anno a rutinpályán 2en voltunk egy kocsival, de amíg az egyikünk vizsgázott, addig a másik kiszállt és várt. Forgalomban egyedül voltam mindig (mármint 3x :$)
2/3 anonim válasza:
Mi a forgalomban is többen voltunk. Bár az nagyon nem volt jó, mert ilyenkor nem 2 óra volt a vezetés, hanem 6, de az oktatónak nyilván így érte meg jobban. A rutinon egyedül voltam. SZóval ez oktató függő.
3/3 anonim válasza:
tudtommal úgy van hogy a kresz oktatás folyik csak külön helyen csoportosan aztán a rutin meg forgalom az egy kiválasztott oktatónál, max anyit találkoznak a tanulók hogy elviszik egyik a másikat haza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!