Yamaha YZF R 125, megéri?
"Yamaha YZF R 125, megéri?"
Irreleván kérdés. Nincs rá válasz. Szexelni megéri? Jó kajákat enni megéri? Szerelmesnek lenni megéri?
"hogy mennyit kell szervizelni.."
Ha régebbi motor akkor nagy valószínűséggel többet, ha új akkor kevesebbet. Mindkét esetben függ attól, hogy ki volt a motor gazdája, illetve hogyan bánsz vele.
Egy dolgot tudnod kell, ez nem a postásmotor kategória, picivel több törődést igényel ( láttam ütöttkopott de jól karbantartott postásmotort egyébként, lefutott a térképről ).
"Hogy megéri e megvenni?"
Nem. Motort úgy általában nem éri meg vásárolni. Mert csak viszi a pénzt... Márha a financiális oldalát nézed...Az én motorom árán egy egész jó új autót tudtam volna venni és használtan már egész komoly autót kaphattam volna. Mégis a motort választottam, habozás nélkül.
"És várnék tippeket is, hogy honnan tudnám előkeríteni a rávalót. Morbid, oltogató, vállalj diákmunkát, termessz füvet, kérj anyutól, meg aputól válaszokat nem kérek. "
Ebben nem tudok tanácsot adni, ráadásul nem elég a motor árát megkeresni, a fogyóeszközöket is pótolni kell. Jó ha tudod, hogy a motorozás ilyen típusú motorokkal nem olcsó mulattság. Nem olyan drága mint egy nagyobb - mondjuk 600-as sportgépé, de nem is olyan olcsó mint egy robogó.
Ráadásul egy ilyen géphez már egy jobb bőrgúnya is dukál. Hogy használnád ki a motor adottságait csizma- és térdkoptatók hiányában? Ráadásul hasznos jószágok is ezek a motorozáshoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!