Peugeot 207 1.4 16v benzines vagy Peugeot 207 1.6 Hdi dízel meik a jobb választás?
Figyelt kérdés
hosszútávon legyen megmegbízható viszonylag jó fogyasztás kevés meghibásodás ne menyen rá a gatyám a szervizre!:) szerintetek meik lenne a jobb választás?2014. szept. 5. 22:31
1/4 anonim válasza:
Én a Hdi-t választanám, de tuti meg fognak oszlani a vélemények.
2/4 anonim válasza:
Az 1.6 HDi szinte elpusztíthatatlan, de nem a legtakarékosabb. Nekem a céges Partnerben volt ilyen motor, 260 ezer km alatt két nagyobb szívás volt. Egyszer a rail szenzor adta meg magát, ami miatt 2000 fölé nem pörgött a motor. Egyszer pedig trélerezni kellett, mert a szervizesek nem tudták, hogy 100 ezrenként cserélni kell a vezérműlánc vezetőjét, és egyszer menet közben szétesett a vezérlés, de érdekes módon nem ment szét semmi, csak az olajnyomás veszett el...
A Partner rakottan közel 2 tonnáját mozgatta, ezért 6,5 alá nem nagyon ment a fogyasztása, bár nem is bántam vele túl finoman. Cserébe szépen szedi a lábát...
3/4 anonim válasza:
Attól függ hol használnád. Városba dízelt ne vegyél mert megkeseríti az életed,azok hosszú távra vannak. Benzinest nyugodt szívvel vehetsz oda, az se fogja lezabálni a fejed.
4/4 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat!
2014. szept. 6. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!