Robogó vagy Simson?
Figyelt kérdés
Malaguti f12 és Simson s51 közül ti melyiket vennétek? A Simsonért mért rajonganak a fiatalok?2014. szept. 5. 21:49
11/15 anonim válasza:
7-es vagyok, amit fentebb írtam 1988-as Aprilia AF1 125-ös motorom a mai napig megvan, és a mai napig úgy néz ki mintha most jött volna le a szalagról. 26 éves a motor, rendszeresen karban volt tartva, csak minőségi dolgokat kapott, és soha nem nem hagyott cserben. Most a fiam használja, és még mindig megállja a helyét, szóval azért ez is elmegy elég hosszú éveket, csak rendes gazdája kell hogy legyen. Terepre nem való, de nem is arra van gyártva, ahogy egy Simson sem, de ha kell akkor 1000 km-es túrát simán letolsz vele 1-2 megálással, amit azért egy Simsonnal nem hiszem.
12/15 anonim válasza:
Nekem tíz éve van egy s51b-m.
Ez idő alatt nem volt még gyűrűzve.
85-ös a motor és még mindig van ereje.
(ahol lakom itt külterületen földúton járok vele
nyáron és télen is,itt nem dúrják az utat "havat"
és mégis kijöttem vele,2-esbe simán
akár milyen hó vagy,sár volt)
Ha nem hajtod örök élet meg egy nap!
Blokk nem volt még széthúzva,és jövőre 30!
SIMSON FOREVER!!!
13/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Ha simsont vennèk melyik tipust ajánljátok? amelyiken nincs irányjelző azzal bonyolult a jelzès (karjelzès)
2014. szept. 9. 16:27
14/15 anonim válasza:
S51-est, mert az jobb, mint az S50. Pontosan nem tudom, hogy miért, de szoktam nézni ezt a motoros műsort az Xmotort a youtuben és ott elmondják. Írd be a keresőbe, hogy xmotor simson vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!