Renault 19-ről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
A későbbi 1995 körüli modelleket nézegettem 1.4-es motorral. Érdemes ilyet venni első autónak úgy évi 10ezer Km futásra? Egy éve van jogsim és azóta vezetek is rendszeresen egy első szériás Renault Megane-t, ami az utódja és ezt nagyon szeretem és megbízható is. Jó a Renault 19 is? Vagy inkább tegyek hozzá még 1-200ezret és vegyek Megane-t?2014. szept. 3. 20:01
1/4 anonim válasza:
Érdemes. Bár nem fiatal már a legutoljára legyártott 19-es sem, annak idején egy viszonylag jól sikerült autónak számított, komoly buktatók nélkül az élettartama során. Nem kell Megane-t venni, azoknál már gyakrabban fordulhatnak elő elektronikai problémák.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
Hát igen, a miénknek is van pár elektromos baja mint pl. elektromos ablak, kp. zár és rádió, de ezektől lehet használni és cserébe szerelőt csak műszakin és olajcserén lát.
2014. szept. 3. 20:14
3/4 anonim válasza:
A 19-es nem rossz, de a Megane után nagyon fapados lesz!
Nekem a '99-es Megane-on nem nagyon vannak elektromos problémák, pedig tavaly óta bele tettem majd' 100 ezer km-t.
Az 1.6 16V motor pedig ha nem nyomod neki akkor takarékos, ha tolod neki akkor viszont megindul...
:)
Persze a régi 8 szelepes motorhoz meg olcsóbb minden.
4/4 anonim válasza:
Tesomnak Renault 19 Chamade-ja van.1.4-es motorral.Tesom imádja,igénytelen.Szervizt csak akkor látott mikor vízpumpát cseréltek benne.Olajcsere otthon. Más baja még nem volt.2012-óta van meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!