Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen takarékos, megbízható...

Milyen takarékos, megbízható autót vegyek külföldi munkajáráshoz?

Figyelt kérdés
5tagú a család.Fő szempontok:tágas,olcsó alkatrészellátás,max 6l fogyasztás.Külföldre járnák vele munkába tehát megbizható legyen!ár:500.000-800.000 közt.Csak dízel jöhet szóba,manuális váltóval.3tipuson gondolkodom:vw passat B5 1.9td,vw sharan 1.9td (mivel jó tágas pl kirándulásokhoz),Audi A4 1.9td.Tapasztalatokat várok szerelőktől vagy ilyen autók tulajdonosaitól.

2014. szept. 1. 19:56
 1/9 A kérdező kommentje:
Helyesen:munkábajáráshoz
2014. szept. 1. 20:03
 2/9 anonim ***** válasza:
A Passat jó választás, de lehet hogy nektek a Sharan jobb lenne, mert több benne a hely. A Passat 1,9 TDi-je nagyon jó motor, komoly erőt tud kihozni a kocsiból, és vegyesben pont 6l a fogyasztása (1999-es modellnél legalábbis). Ideális hosszú távú utakhoz. A Sharanról nem tudok sokat, de az biztos, hogy tágasabb.
2014. szept. 1. 20:07
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Dízelt nem vennék a helyedben, mert olyat mindenki sok használatra vesz és 1 millió km is lehet benne egy régi passatban
2014. szept. 1. 20:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Ez is igaz!Sajnos visszatekerik.Több pénzem pedig nem lesz rá.Most egy dízel opellal járok 22éves külföldi meló miatt jó sok km-t tettem meg vele.Nagyon megbizható ez marad majd otthon a családnak.Csak az a baj hogy isuzu motoros ha ritkán valami tönkremegy benne (pl generátor) alig tudok szerezni igy nem akarok járni többé semmilyen autóval.Nehéz dönteni.Sharan felé hajlok.De a passat is tetszik.Audit inkább egy ismerősöm ajánlotta hogy azok is jók.Renault espace-ról tud e valaki irni valamit azok milyenek?Néztem pár ilyet is.
2014. szept. 1. 20:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy sztereotípia, de én Renault-t nem vennék. Sűrűn romlik el bennük valami, igaz, ki lehet cserélni. A német márkák tartósak, de ha elromlik valami, akkor mélyen a zsebedbe kell nyúlni. Ford Galaxyt ajánlom még, meg persze a Sharant. Esetleg Skoda Octavia.
2014. szept. 1. 21:12
 6/9 A kérdező kommentje:
Alapból nem szeretem a fordokat volt hozzá "szerencsém".Oktáviák is jok csak drágák.Renault espace-rol sem tul biztatókat hallottam olcsósága minőségét tükrözi,jol néznek ki de inkább hanyagolm ezt a tipust.Év végén akarok venni addig eldöntöm passat vagy sharan.Alkatrész árak is befolyásolják döntésem.
2014. szept. 2. 13:56
 7/9 anonim ***** válasza:

[link]

Családomban 15 éve van egy ilyen, csak az akkumulátort kellett kétszer cserélni. A saját idejében csúcsautó volt, kitűnő fogyasztással, komoly erővel, tekintélyes méretével. Persze a mai napig sem marad le jelentősen a mai autóktól. Ha nincs baja, akkor remek üzletet köthetsz egy ilyennel (a hirdetést csak példának linkeltem be.) Kombi változat ugyanilyen, csak nagyobb csomagtérrel.

2014. szept. 2. 15:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Azt kifelejtettem, hogy az alkatrészek nem olcsók!!! Ez az egyetlen rizikó a kocsival.
2014. szept. 2. 15:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.A belinkelt autó tetszik.Ugy döntöttünk amit majd találunk év végén szép állapotba jó áron(passat v sharan)azt vesszük meg.Jövőre öreg hűséges opelünk is lecseréljük.Így lesz sharan-unk és passatunk is.
2014. szept. 4. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!