Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez a Mazda 6 mennyire megbízha...

Ez a Mazda 6 mennyire megbízható kocsi?

Figyelt kérdés

[link]

Árban szerintem jó és külsőleg is rohadt jól néz ki.

Olvastam a népítéletet és csak jót mondtak róla.

Csak dízel motorban érdekelne és sedan kivitelben.

Esetleg ha valakinek ilyen verdája van, mesélhetne róla.:P

2014. szept. 1. 01:10
 1/8 anonim ***** válasza:
A dízelt nagyon meg kell nézni vásárlás előtt mert jellemzően nagyrészük rengeteget futott. A benzinesek teljesen megbízhatóak, én inkább azzal venném.
2014. szept. 1. 01:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Benzint nem nagyon szeretnék mert rá megy a gatyám a fogyasztásra.
2014. szept. 1. 01:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Az 1.8-as 8 alatt fogyaszt ha nem nyomod neki. De csak tankolni kell meg szervizelni. Ha olyan évjáratú dízelt veszel amibe van részecskeszűrő azzal sok probléma lehet, kettőstömegü lendkereket is kell cserélni, meg alapból drágábban veszed meg a dízel autót. Ha kiszámolod sokkal olcsóbban jössz ki egy benzinessel, mert azoknál nincsenek ilyen problémák és híresen megbízhatóak.
2014. szept. 1. 15:13
 4/8 A kérdező kommentje:

Mi az a részecskeszűrő??

Azért vettem volna dízelben, mert külföldi munkára, kocsival mentem volna ki. Most egy Seat Toledo 1,9TDI van és azzal járok, de már régi és hagynám itthon szüleimnek és Mazdát szemeltem ki.

De 8 - 9 L / 100km az egy vagyon. Gondolj bele egy német útnak oda - vissza átlag 2000 km.

Jó lehet amit fogyasztáson fogok azt a részecskeszűrőre fordítanám.:P

Hát nem tudom.

2014. szept. 1. 21:50
 5/8 A kérdező kommentje:

Olvastam a neten a részecskeszűrőt.

Nem is hallottam ilyesmiről, hogy 2009-es kocsikban már ez van.

2014. szept. 1. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöm 2.3-mas mazdával jár ki németbe
2014. szept. 3. 01:36
 7/8 anonim ***** válasza:
mazdából inkább a benzines a jó. Ha nem akarsz rosszat magadnak. főleg pályán nincs anniy. 6-7l pályán. de ez benzines ugy nézzed hogy ezeknél a láb a lényeg. Vagy a dízelnél jobban jársz sztem ha veszel benzinest és beépíted az lpg.
2014. szept. 10. 15:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Így gondoltam én is már utolsó.
2014. szept. 11. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!