Milyen hasznalt autot vegyek? (500ezerbol) Markanev, Tipus, evjarat, stb.
Most ez komoly?
Ez olyan, mint amikor valaki megkérdi, hogy milyen fajta kutyája legyen.
Bocsi, hogy így ki vagyok akadva, de nincs semmi ötleted?
Nincs olyan típus ami nagyon tetszik?
Mire kell?
Hétvégi használatra, vagy napi szinten mennél vele?
Csak városban vagy távolabbra?
Fontos a fogyasztása?
Hányan használnátok?
Én csajszi vagyok (és bár nem akarok ezzel magam ellen beszélni), de sosem hagytam magam befolyásolni egy kocsi vásárlás terén. Ami nekem kellett azt meg is vettem (persze amit a pénztárcám engedett), és mivel nem vagyok kő gazdag, így rengeteg mindent magam cserélek, javítok.
Légyszi kicsit többet írj, hogy mik az elvárásaid, mert rettentő sok autót fel lehet ide sorolni.
Nincs semmi otletem, eletem elso autoja lenne.
Nem csak hetvegen hasznalnam, de nem is mindennap. Csak ugy kocsikazgatnek vele amikor kedvem tamad, nagyanyamhoz leugrani idonkent, bevasarolni, ilyenek. Csak en hasznalam egyedul. Fogyasztas mindegy.
Benzin - dízel? kisautó-nagyautó? ilyen ötlettelenül nem túl bölcs dolog autóvásárlásba kezdeni. az 500E-et magára az autóra szánnád vagy vagy átírással (+ szervizzel együtt) gondoltad?
Ennyi pénzből már simán kaphatsz extrém jó állapotú Suzuki Swiftet, meg Opel F-Astrákat is 2000 utáni évjáratokban. Bár autót állapot alapján célszerű venni nem pedig km óra állás és évjárat alapján.
-bemész a kereskedésbe
-kiválasztod a neked tetsző autót
-átnézeted
-kipróbálod
-ha minden okés kifizeted
-ha a kereskedőnél akarsz mindent intézni, akkor 1-2 nap és mehetsz a kocsiért, ami már rendelkezni fog a nevedre szóló forgalmival és biztosítással, ha magad akarod intézni, akkor fizetés után azonnal elviszed és az átírási procedúrát te magad csinálod meg.
-törzskönyvet az okmányiroda 2 héten belül küldi postán.
-fontos, hogy ha magad intézed az átírást, akkor biztosítást azonnal kössél rá, máskülönben fedezetlenségi díjat kell fizetni, ami a legkisebb teljesítményű autónál is 300 ft körül van naponta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!