Yamaha Jog típusai között mi a különbség?
Figyelt kérdés
Itt elsősorban a régiekre gondolok, ott nem tudom mi a különbség mondjuk a 3kj, Artic spec, Jog-Z Super Jog ZR, TRD Stylish Sensation, Aprio, Next Zone, Sprint, Cr, stb.
Nézem a használt hirdetéseket, és nem igazán látom hogy mi lenne a különbség, interneten sem találtam semmi leírást.
Nekem egy erősebb jószág kéne ami elbírja a 100 kilómat, és hazahoz a szomszéd faluból ami felfele van egy dombon.
Néztem a Babettákat csak azért mert lehet őket tekerni, de gondolom ilyen terhelésnél felejtsem el ügye? :)
2014. aug. 31. 17:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!