Új akkumulátor vásárlásával kapcsolatban lenne néhány kérdésem. Tudnátok segíteni?
Az akkumulátorokat a boltokban, gondolom nem feltöltve tárolják. Kb mennyi időt vesz igénybe amíg egy új akkumulátor használatra kész lesz? Nekem kell még azzal valamit csinálnom beszerelés előtt(rátölteni...)?
Tehát én úgy gondoltam, hogy elmegyek a bolthoz, kiszerelem a régi akksit, azzal bemegyek a boltba, veszek egy újat, a régit átveszik, én beszerelem az újat és már megyek is. Vagy ez nem így működik?
Ezeket feltöltve árulják, szokott is lenni rajtuk egy címke, amin ott van, hogy legutóbbi méréskor milyen töltöttséget mértek rajta. (Legalábbis nekem a nemrég vásárolt Bosch S3-on volt).
De még ha nincs is 100%-ra feltöltve, egy indítást ki kell bírnia, aztán majd feltölti a generátor. Tehát igen, ahogy írtad, megveszed, berakod, indítasz és mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!