Átmegy-e műszakin a kipufogó flexibilis cső, ha a fémharisnya sérült?
Az alábbi képen látható flexibilis csőről beszélek:
Meg van sérülve a külső harisnya (drótszálak elszakadtak egy kis helyen), valószínűleg leért az autó alja valahol. Hamarosan műszakis lesz az autó, és az lenne ak érdésem, hogy átenegedik-e így akkor, ha nem fúj ki a kipufogófüst vagy elvből már ránéznek, és cserére intik az alkatrész?
rezgőcső,kompenzátor stb néven fut ez az alkatrész,ha lyukas akkor azt meghallani meg gyengül is az autó és nő a fogyasztás
ha nem lyukas akkor szerintem átengednek max szólnak hogy hamarosan cserélni kell majd.
egyébként nem kell megijedni nem drága 2-3ezer forintos alkatrész,kivágják a régit az újat meg be CO hegesztik és készen is van,nekem tavaly kellet cserélni.
Így van. Ha nem lyukas, nem engedi át a kipufogógázt, akkor átengedik.
(Azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy nem semmi rozsda mennyiség van azon az autón, amiről a kép készült... nem ártana rá egy alvázvédelem.)
az alkatrész árát írtam nem a cseréjét
egyébként csak flex kell és co hegesztő gép,nem kell szakértelem a cseréjéhez én sem autó szerelőhöz mentem vele és pár ezer ért megcsinálta,ha jól rémlik 2500at kért de 3at adtam neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!