Hogy lehet egy autóba bezáródni? Belülről kulcs nélkül is ki lehet nyitni nem? Én eddig azt hittem csak a kulcsot lehet bezárni, de van itt egy hozzászólás, ami ennek ellent mond:
Figyelt kérdés
61217. hozzászólás, erre keressetek rá ctrl+f-fel:
"A kocsiba többféleképpen is be lehet záródni, jól jön egy ilyen menekülő útvonalat kéznél tartani!"
#autó #kulcs #Peugeot #kocsi #bezáródás #Peugeot 307 #Peugeot 5008 #bentrekedés #bezáródni #bentrekedni
2014. aug. 30. 00:09
1/10 anonim válasza:
én nem találkoztam olyan autóval, amiben belül lett volna kulcslyuk... :D a nyitófüllel ki tudod nyitni akármikor, KIVÉVE a hátsókat, ha gyerekzár van benne...
2/10 Masked Magician válasza:
Esetleg ha valami nagyon nagyon régi autóról van szó, de tényleg iszonyat ritka az a kocsi, amiből ne tudnál kijutni egy gombnyomással.
3/10 anonim válasza:
felhuzod a gombot és már nyitva is van....
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor mire utalhat az indexes kommentelő?
2014. aug. 30. 14:36
5/10 anonim válasza:
Szerintem azt hiszi, hogy milyen okos, pedig szerintem annyit tett, hogy hátulra ültette be a családtagokat, és be volt kapcsolva a gyerekzár... Mig elől elég lett volna meghúzni a kilincset és kint van. Vagy megnyomni a gombot, ami belülről nyitja az ajtókat.... Szóval nem egy agytröszt a fiú....
6/10 A kérdező kommentje:
2014. aug. 30. 19:21
7/10 anonim válasza:
Hát én még ilyen autóban nem ültem, pedig rengeteget ki is próbáltam már és minden apró részletet megszoktam nézni...
8/10 anonim válasza:
Ha belülről zárnak be egy kocsit akkor általában a kilincs meghúzásával kinyílik az ajtó, azonban ha valakit a távirányítóval zárnak be akkor típustól függően elképzelhető hogy a reteszelés miatt nem működik a belső kilincs ezért vagy kitöri az ablakot, vagy megbüdösödik :)
9/10 A kérdező kommentje:
De ez véletlenül hogy történhet meg? Belülről is működik a távirányító amúgy?
2014. aug. 31. 18:34
10/10 Masked Magician válasza:
Igen, belülről is működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!