Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel astra g láncos vagy szíjas?

Opel astra g láncos vagy szíjas?

Figyelt kérdés

Motorkód:Z14XEP

Asrta g classic 2. Láncos vagy szíjas?

Úgy tudom hogy láncos. És hogy 80 ezernél kell cserélni a láncot lánckerekekkel együtt. De azt mondta valaki ha nem volt sokat terhelve az autó akkor 120 ezernél elég kicserélni. Hogy van akkor ez most? Tényleg 120-nál cseréltessem? Keveset van futóval használva. Nem túl nagy a futónk. És 5 mázsától több sose volt rajta. 5-en szoktunk benne utazni álltalában. Nem nagyon szoktuk nyomni neki a gázt. De most van benne 81 ezer km. Szabad neki padlógázakat adni vagy ezzel a láncal most már nem nagyon kellene kihúzatni tiltásig?

2014. aug. 29. 15:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Tiltásig amugy se illik kihuzatni pláne nem futóval.

Szerény véleményem szerint a láncot nem kell piszkálni amég nem "szólal" meg.

De ezt egy szerelő biztosabban megmondja.

2014. aug. 29. 22:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Áh futóval soha nincs húzatva. Amúgy is max 3000-es fordulat. 5.-ben szokott 3 ezer fölé menni. Csak azért írtam hogy tiltásig hogy ha olyan kedvem van hogy kicsit odalépek neki akkor az baj e. Annak a szíjnak van hangja ami a generálorral meg szervoval meg ilyesmikkel van összeköttetésbem. Még az is a hyári benne. De az cserélve lesz hamarosan. Tehát azért kérdeztem hogy ennyi km után is szabad e még nyomni neki a gázt úgy rendesebben ezzel a láncal.
2014. aug. 29. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!