Miért zakatol a difi környékén a mercim?
Figyelt kérdés
190 d merciről van szó.így.bizonyos fordulaton zakatol.motorféknél meg rángat mint amikor nem találja el az ember a sebességet.Talán difi volt benne cserélve.szerintem most benzinesé van alatta és nem tudom olyan lehet e de lehet 124 esé van betéve.Onnan gondolom mert sok 124 es alkatrészt kaptam hozzá.Lehet nem kompatibilis és az a baj?vagy lehet ezt rosszul összetenni?Várok minden okisságot mert én ehhez nem értek.2014. aug. 28. 06:20
1/5 anonim válasza:
Így nehéz megmondani, de valószínű hogy nem bele valók az alkatrészek. Meg az is lehet hogy csak hézagos, vagy fel lazult valami benne. Szakember kell hozzá nem sufni tuning.
2/5 anonim válasza:
Esetleg a kardántengely környékén is érdemes lenne körülnézni, mint pl. a keresztek, hardy-tárcsa és a felfüggesztés állapota. A zakatolás és rángatás inkább ezekre jellemző.
3/5 A kérdező kommentje:
Na megnéztem.Difi alá való.Hardyk újak.A középen lévő felfüggesztő gumi és csapágy új.Most azt mondják hozzá értők hogy vagy a kardántengely üt vagy a féltengely csuklók kopottak.
Valakinek tipp hogy hogyan lehet kideríteni könnyen hogy melyik a ludas?Illetve hogy tudom kideríteni hogy jó szögben van összerakva a kardántengely?
2014. aug. 28. 13:33
4/5 anonim válasza:
Biztos, hogy a futómű felől jön a zaj?
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.két szerelő is,megnézte és mindkettő elmélete hogy nem.bírja a diesel motor a benzines difit.Kihuzatva,pörgetve nem jön a hang.Tatásan,mercisen vezetve igen.Majd veszek bele diesel difit.Esetleg valaki tudja milyen áttételű való a 190 es 5 sebességes 2.5 dieselbe?
2014. aug. 29. 05:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!