Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Izomautónak kinéző európai autók?

Izomautónak kinéző európai autók?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudnátok olyan európai autókat mondani amelyek kinézetben hasonlítanak az amcsi izomautókra? Persze lesznek eltérések főleg azért mert itt nem használtak b*nagy V8-as motorokat szóval általában nem olyan hosszú az autók orra.

Itt egy példa: Skoda 110R Coupe

2014. aug. 27. 18:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ja és köszi az eddigieket.
2014. aug. 29. 10:01
 12/18 anonim ***** válasza:

Ne haragudj kérdezõ, de az Audi 80 nem hasonlít amerikai izomautóhoz. Vagy nem tudom neked melyik része hasonlít rá.

Egy izomautó az nagy, többnyire tágas, robosztusabb felépítésū mint a mai autók

2014. aug. 29. 11:21
 13/18 anonim ***** válasza:
59%
Bmw e30
2014. aug. 29. 16:29
 14/18 anonim ***** válasza:

Hát 72%-os te aztán nagyon okos vagy. Csak még nem hallottunk tőled semmilyen választ. Áruld már el akkor, hogy szerinted milyen autók hasonlítanak KINÉZETBEN az izomautókra.

Ha a japánokban, amiket linkeltem nem látod a hasonlóságot, akkor valami baj van a felfogásoddal. Ugyanis, ha tudni akarod, a 60-70-es években a japánok nyíltan másolták stílusban az angolokat és az amerikaiakat.

Tehát még egyszer: Írjál már pár példát

2014. aug. 30. 14:44
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha szerinted Japán Európában van akkor te sem álltál sorba mikor az eszet osztották. A kérdezõ európai kocsit keres nem japánt.

Egyébként a régi Aston Martin jobban hasonlít egy izomautóra mint amiket linkeltél. A Jaguar XKE is például.

Alfa Romeo Montreal

Iso Grifo

Lamborghini Miura

Monteverdi 375 S

Zil 111G

2014. aug. 30. 16:02
 16/18 anonim ***** válasza:

Hát ha csak személyeskedni tudsz, akkor csak gratulálok, csak azt nem tudom, hogy hol olvastad, hogy Japán Európához tartozik. Tudtommal a felsorolásomat Forddal, és Opellel kezdtem.

Annyit mondtam, hogy nézze meg a japánokat is, mert ott több olyan lehet, mint amit keres, és elérhetőbbek is általában.

2014. aug. 30. 21:37
 17/18 anonim válasza:

Látszik ,hogy nem volt amerikai autód mert ha lenne tudnád hogy megbízható autók főleg a régebbikek amibe nincs elektronika nekünk is van egy 1969 es buick rivieránk és semmi gond nincs vele pedig 45 éves .

Amerikai autónak negy a motorja de kicsi a lóereje ???😆

A buick-unk 7.5 360 ló a dodge-unk 5.2 250 ló chrysler concorde 3.2 v6 228 ló mindegyik fúl bőr csomó extrával és egyik se volt drágább 2 000 000 forintnál. Európába hol kapsz Ennyi pénzért ehez hasonló felszereltsésű autót.?

2014. dec. 30. 09:23
 18/18 Kázsmér Attila válasza:

Személy szerint szerintem egy ford capri hasonlít a legjobban az amerikai izomautókra tekintve az is az csak európának gyártották vagy Jaguar i-type de az nem igazán izomautó (mellesleg a datsun 240-280z a szegény emberek jaguar i-type-ja és én is olyat akarok XD )

De a német autó jó a japán meg megbízható a legtöbb sazki ezt mondja.

2016. szept. 21. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!