Sopronban mennyire elnézőek ezzel a dologgal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
A1es jogosítvánnyal rendelkezek, amivel ugye 11kWig vezethetnék, de nekem van egy 19kWos Derbi gprem... vezethetem ?2014. aug. 26. 18:55
1/10 anonim válasza:
Nem soproni vagyok,de szerintem ott is nézik.Én nem kockáztatnék,ha elkapnak,ezt is elveszik és nem lehet másik sem pár évig.
2/10 anonim válasza:
ha papiron 11kw akkor nincs gond
3/10 A kérdező kommentje:
és azt hogyan lehet megoldani, hogy papíron 11kW legyen?
2014. aug. 26. 19:40
4/10 anonim válasza:
Hát mi van a papirjaira írva? Ez pl úgy szokott menni, hogy mikor még új korában folytás van benne akkor papiron 11 kw és aztán ha kiveszed a folytást akkor több vagy külföldről hoznak be ilyen motort ami szintén agyon van folytva mivel ott szigorubban nézik az ilyeneket és itthon kiszedik belőle a folytást, de papiron ugye 11kw.
5/10 A kérdező kommentje:
19kWos papíron
2014. aug. 26. 19:51
6/10 anonim válasza:
akkor egyértelműen nem vezetheted
7/10 A kérdező kommentje:
hogyha mégis vezetem, milyen bírsággal járhat?
2014. aug. 26. 19:57
8/10 anonim válasza:
Mintha nem lenne jogsid. Pénz, eltiltás.
9/10 A kérdező kommentje:
van egy ismerős aki forgalmiztat, vele áttudom írattatni 11kWra?
2014. aug. 27. 00:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!