Tuning VW-s Audis körökben miért divat az embléma nélküli díszrács?
Figyelt kérdés
Először is szerintem nem szép. Másodszor meg direkt azért ad valaki százezrekkel többet egy autóért, hogy Audi vagy épp VW embléma legyen rajta. Akkor meg minek eltüntetni? Mintha nem lennének büszkék a márkára.2014. aug. 24. 22:07
1/8 anonim válasza:
Lehet a sok Smoke&Sárm-os gőzmozdonyos nyomi miatt szégyellik már, hogy olyan autójuk van... :D
2/8 anonim válasza:
szerinted nem szép, szerintük igen. Semmi köze a büszkeségnek ehhez. Van mikor optikai tuning során full átalakítanak egy autót, arra mit mondasz?
3/8 anonim válasza:
mert valakinek tetszik.
Nekem is ilyen volt a golfom.
De mihez képest százezrekkel többe? :)
4/8 anonim válasza:
százezrekkel többe nem a kettegolf kategória.
5/8 anonim válasza:
A kettesgolfnak áll jól egyedül a jel nélküli hűtőrács. Az audik szerintem jobban néznek ki, ha rajtuk vannak a karikák.
6/8 anonim válasza:
Morcosabbak tőle, de ez csak a régebbi Audiknál, a single frame óta már nem csinálják ezt.
7/8 anonim válasza:
Majd a single frame-es Audik is áldozatul fognak ennek esni, amikor az áruk annyi lesz, hogy a sok olcsójános boyracer meg tudja őket venni.
8/8 anonim válasza:
valóban. mecsodaa kettegolf.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!