Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért 'reset'-eli a magnót az...

Miért 'reset'-eli a magnót az autó minden indításnál?

Figyelt kérdés

Előző autóba onnan folytatta a zenét ahol abba hagyta. Mikor kihúztam a kulcsot, bezártam, 1 hét után begyujtottam és ugyan onnan folytatta ahol abba hagyta.

Most viszont az 1. zenénél kezd, és az ÖSZES beállítást törli. Pl. Bassusra ha raktam, mindig ki nullázza. Minden startolásnál olyan mind ha most tettem volna fel először a rádiót. még az órát is be kell állítani...

2014. aug. 23. 15:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Akkusaru nincs rosszul felrakva?
2014. aug. 23. 15:24
 2/10 A kérdező kommentje:
csak összekapcsoltam a dugót (amibe sok kábel van) a magnóéval. enyi.
2014. aug. 23. 15:25
 3/10 anonim ***** válasza:
Így nem csoda, hogy nem működik...vidd el autóvillamossági szakihoz, 3 perc alatt orvosolja neked a hibát, mert valószínűleg nem jó helyre dugtad a kábelt.
2014. aug. 23. 15:30
 4/10 A kérdező kommentje:
2014. aug. 23. 15:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekünk is ez volt anno a gond. Annyi az egész, hogy a lejátszó rosszul van bekötve. Meg kell cserélni pár kábelt, és utána rendesen fog működni.
2014. aug. 23. 16:58
 6/10 anonim ***** válasza:

Keress egy kék kábelt,az a memóriáé általában.

Nézd meg rendesen csatlakozik-e

2014. aug. 23. 17:45
 7/10 anonim ***** válasza:

ugyanez volt csomo autonal amit csinaltam, kozositeni kell a memoriat meg a +12v ot, mert azzal a csatival ha levetted a gyujtast, elvette a memoriatol a 12v ot. mar vagy 5 autonal csinaltam, nem tudom miert ilyen a csati, vagy az ujabb radioknak mas a kiosztasuk.

merd ki ahol mindig van 12V a radion megkeresed a memoriat, adj oda is a folyamatos +12 bol (hisz pont oda kellene mindig) aztan kesz is :), ja es nem kell gyujtas semmi ha radiozni akarsz.

2014. aug. 23. 19:26
 8/10 A kérdező kommentje:
már megoldottuk. sárga-sárga, piros-piros összetett kábelből kelett megcserélni sárga-piros, piros-sárgára. mert egyik az állandó áram a másik a memóriaé (sárga)
2014. aug. 23. 20:27
 9/10 anonim ***** válasza:
en kozositem, mert amugy csak gyujtasra volt radio, azt nem szeressuk :)
2014. aug. 23. 20:35
 10/10 opellapi válasza:
melyiket közösítetted? Én mikor keresztbe összeérintettem az állandó pozitívot és a gyújtás pozitívot akkor kulcs nélkül rá adta a gyújtást az autóra!
2015. szept. 7. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!