Mi a vélemény a Fiat Bravo 1.6 MJet, vagy 1.9-es MJet diesel autóról?
Figyelt kérdés
Gondolok itt az új Bravo-ra. Én egy 2009-es 5 ajtós autóban gondolkodom. Tudom, hogy az olasz autókkal kapcsolatban nem pozitívak a vélemények, és éppen ezért lennék kíváncsi a tapasztalatokra, véleményekre. Valóban "szétesnek" az olasz autók?2014. aug. 22. 23:34
1/6 anonim válasza:
közvetlen, személyes tapasztalatom nincs róla, de nem hallottam róla rosszat.
2/6 anonim válasza:
Nem Bravo, hanem Punto tulaj vagyok (2007 Grande), és azt mondom hogy szarjál a károgókra, vegyél nyugodtan Fiatot. Nekem előtte BMW-m volt, szóval magasan volt a mérce, de megugrotta a kis Fityó, megbízhatóan ketyeg a mindennapokban, igaz figyelek is rá, nem csak használom.
5 éve van nálam, azóta valóban szétesett a csomagtérajtó zárja, DE! a duct tape azóta is összetartja. Akinek ez LOL, az vegye sorra magában hogy 5 év alatt mennyi gondja volt az autójával. Szóval mióta Fiatos vagyok nézegetem a Bravókat is, nemrég egy fekete színű után mentem és igencsak szívdöglesztően nézett ki.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat.
2014. aug. 23. 14:20
4/6 anonim válasza:
A BMW szintjét nem nehéz tartani. Főleg nem megbízhatóságban. Ezek a Fiat dízelek ugyanolyan megbízhatatlan pénztemetők mint BMW dízelek.
5/6 A kérdező kommentje:
4/4-estől kérdezem, hogy te tapasztalatból mondod ezt, vagy csak fikázni akarod úgy a Bömöst, mint a Fiat-ot? Ha pusztán ez a cél, akkor ne fáraszd magad!
2014. aug. 25. 23:01
6/6 anonim válasza:
A Fiat dízelei nagyon jók, jó ideje hajtok egyet és gondnélkül megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!