Motorra mennyibe kerül a műszaki vizsga?
Én most vizsgáztattam, 10E volt, de nem kaptam számlát..
Csak a féket mérték meg, meg körbefényképezték és annyi.
Nem tudom mennyi kenőpénzt kell adni ha nem stimmel valami, de sztem max 5 ezret.
Helye válogatja: értelemszerűen a közlekedési hatóság telephelyein a legolcsóbb, 4360 forint.
Máshol meg értelemszerűen drágább, a hozzám legközelebbi vizsgaállomáson 8700 forintot kérnek érte.
Egy motoron annyira kevés dolognak kell jónak lennie, hogy felesleges kenőpénzzel átlökdösni valami hibát. A kormánycsapágyat, a futóművet, féket meg a gumikat a saját érdekedben úgyis rendben tartod, mást meg nem is néznek tulajdonképpen.
Jó, nézik a vázszámot, motorszámot, km-állást. Esetleg a világítást.
Utóbbi szintén létfontosságú, az előző 3-ból kettővel meg egy útszéli rutinellenőrzésen is megbukhatsz...
Nagyjából két éve ettől volt visszhangos a sajtó hogy mocskosul megemelik. Az autókét is jelentősen, de a motorokét meg több mint duplájára.
Az "alapdíj" az annyi, 4360 ft, de nem tudom mit számolnak még hozzá. Mint mondottam, én nem kaptam róla számlát.
Helyenként változik a motor műszaki vizsga ára. Itt nagyon sok vizsga bázis elérhetőségét megtalálod, ahol vizsgáztatnak motort is: [link]
Az árakat elnézve olyan 8000-8500 forinttól kezdődik a vizsga díj és max olyan 12-ig terjedhet.
Sajnos vannak lehúzós helyek:(
Nem volt az árban esetleg javítás is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!