Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Amerikában hogy viszonyulnak...

Amerikában hogy viszonyulnak az új Chevrolet Camaro-hoz?

Figyelt kérdés

Mert ugye a mai Chevrolet-ek már koreai vackok. Lacetti, Aveo meg Cruze-n látni Chevrolet jelet. A Cruze mondjuk nagy autó, de úgy törik kb. mint egy suzuki.

De a Camaro azért elég durva. Ehhez képest ugyanott lehet megvenni mint ezeket a szarokat.

2014. aug. 21. 18:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Miért nem a Corvette-et kérded? Amúgy miért is vackok ezek a koreai Chevrolet-ek?
2014. aug. 21. 19:01
 2/12 anonim ***** válasza:

A GM USA modelljei többnyire nem azonosak a GM Koreáéval, magyarán ott is nagyon sok személyautó valójában amerikai, nem csak a Camaro. De amúgy én egy kis elfogultságot érzek a kérdésben az amerikai temrékek felé, pedig a japánok is kis ujjal lenyomták anno az amerikai autók színvonalát, a koreaiaknak is nagyon úgy tűnik, hogy nem jelent problémát.

Ha utánaolvasol egy kicsit a Camaroról is elég sok rémtörténet kiderül, hogy milyen gyenge összeszerelési minőséggel készül - centis illesztési hézagok és társaik - bár igazából ez az amerikai autók között nem épp egyedülálló dolog.

Amúgy az átlag amerikai vásárlónak fogalma sincs arról, hogy koreai vagy mexikói kezek rakják össze az autóját, csak az emblémát tudják megkülönböztetni.

2014. aug. 21. 19:08
 3/12 A kérdező kommentje:
Ezeket tartom vackoknak, mert nagyon megbízhatatlanok, rengetegen panaszkodnak rájuk és nagyon csúnyán törnek is nagyobb autó létükre!
2014. aug. 21. 19:17
 4/12 A kérdező kommentje:
Utaztam már koreai Chevrolet taxiban(lacetti) amikoris útközben lerobbant csak úgy, a sofőr bocsánatot kért az autója nevében, majd először belül csapkodta, utána pedig kiszállt és belerúgott csomót és szidta, hogy ezek mekkora fosok. Az ajtó be is horpadt és a tükröt is lerúgta. De előtte ordibált mindenfélét.
2014. aug. 21. 19:25
 5/12 anonim ***** válasza:
Gondolj bele, milyen szerencse, hogy nem Camarója volt a taxisnak.
2014. aug. 21. 19:31
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem mondod, hogy lerobbant egy Chevrolet taxi. Húha. Képzeld, már jó pár lerobbant Mercedes, Toyota, Skoda taxit láttam a városban. Akkor azok is vackok?
2014. aug. 21. 19:36
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem, Peugeot taxit is láttam lerobbanni nyáron. Meg egy civil Mercedes CLK-t. De ennyire püfölni autót még nem láttam sehol. Egy jóbarátom rúgott bele a 4-es Golfjába h az behorpadt, meg egyszer láttam Budán, hogy egy férfi nekifutásból belerúgott egy régebbi Mercibe.
2014. aug. 21. 19:44
 8/12 anonim ***** válasza:

[link]

ezek az igazi chevroletek, a koreaiak azok szóra se méltóak.

2014. aug. 21. 19:45
 9/12 A kérdező kommentje:
Na igen, szerintem is.
2014. aug. 21. 20:23
 10/12 anonim ***** válasza:

Amerikában kb. 5 milla egy Camaro alapáron, szerinted hogy viszonyulnak?

A Camaro nem nagy szám az USA-ban.

2014. aug. 21. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!