Bandi012345 kérdése:
Milyen motorhoz nem kell jogsi?
Figyelt kérdés
amit jogsi nélkül is lehet közutón vezetni2014. aug. 21. 12:45
1/9 anonim válasza:
Aminek a teljesítménye nem haladja meg a 300 wattot. Ilyen első égésű motor meg nincs.
2/9 anonim válasza:
a 300 watt alatti elektromos bizgentyűket vezetheted jogsi nélkül
3/9 anonim válasza:
vannak valami kis benzines asszem 4 ütemű kis 35 ccm-es ketyerék. azokat jogsi nélkül lehet vezetni.
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
#3-4: Azt csak te hiszed! :D
1-2 írta a tutit! :)
6/9 anonim válasza:
5-ös. Hát pedig rengetegen járnak iyennel a faluba. Aztán se sisak. Se semmi. Milyen jogsi kell akkor erre amit linkeltem?
7/9 anonim válasza:
Az, hogy rengetegen járnak vele a faluban még nem legalizálja a dolgot, csak épp a KMB nem akarja zaklatni a népet, mert a falu a szájára veszi! :D
300W teljesítmény felett - függetlenül a cm3-től - 4 kW-ig legalább AM kategória szükséges.
8/9 anonim válasza:
ilyen alapon a 250-es tzr-re sem kell jogsi, mert haverom évekig mindenféle papír meg jogsi nélkül tolta vele... :D
9/9 anonim válasza:
6-os vagyok. Nem úgy gondoltam. Hanem ezt én mindigis úgy tudtam hogy arra nem kell semmi. De akkor annak mekkora a teljesítménye amit linkeltem? És akkor ott a dongó motoros bicikli. Arra sem kell jogsi. Vagy kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!