Audi vagy BMW?
Figyelt kérdés
Melyik lenne a jobb választás?2010. jan. 14. 22:55
12/27 anonim válasza:
Igen!
Audi vagy BMW. Vagy "Merdzsó"! Exraként a kapucnis pulóvert és a sötét napszemüveget se felejtsd el megvenni hozzá!
14/27 anonim válasza:
tudtam hogy lesz egy tahó aki elkezdi fikázni!
BMW :)
15/27 lodarazs válasza:
Audi! Stílusos (ha benzines :) mindkét autó, de Audi-val télen is tudsz közlekedni.
16/27 anonim válasza:
az audi, a bkv-t nem szeretem :D
17/27 anonim válasza:
CSAK FRANCIÁK! VEZETŐ SZERELŐ VOLTAM A CITROENNÉL ÉS ÁT MENETEM A BMW-HEZ EZERSZER SZERVIZIGÉNYESEBBEK A NÉMETEK!
2 HÓNAP ÉS A CITINÉL VOLTAM MEGINT
18/27 anonim válasza:
Egyénfüggő. Tudnod kell milyen vagy Te magad és mit vársz el tőle. Az Audi nyugodt erő, a BMW vad. A serdülőkoromban a CRX és cápabömös volt a trendi, de miután érettebbé (mérnökké)váltam az A4 fullextra lett a befutó. A bmw mellett a "normális" család nehezen fér el az autó márkaérzete mellett. Az Audi megvéd mindentől családoddal együtt. Dolgoztam a BMWnél és a kedvezmény ellenére sem választottam sem touring sem limousin BMWt, sem Cooper S-t(az női kocsi). Persze ha van pénzed egy Yaman-ra nyugodtan megveheted. Az M5 jó választás, de az USA-ból kell hozatni. Unokatestvéremnek M3-masa volt, használgatta, ha nem Hawai-n volt. Azóta családja van, és nem hiányolja a bmw-t. Ha az erő és stílus kell a Rovert javaslom. A BMW-nek és az Audinak is drága a javítása, karbantartása, ha idősebb kort ér el a taliga. Pénz és életérzés kérdése az egész.
19/27 anonim válasza:
Attól még hogy nagy betűkkel reklámozod a francia autókat a 41%-oddal még mndig szarok maradnak. ennyi
20/27 anonim válasza:
A 20éves modelleknél látszik, hogy az audi a kényelmes... autó, a bmw meg a nagy BMW :D most mind a 2 márka ellazult, a skodával egy szinten is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!