Ha egy egy parkolóhelyről tolattok ki végig csúsztatjátok a kuplungot vagy felengeditek kicsit és teljesen kinyomjátok és gurul majd újra egy kicsit felengeditek ha lelassul?
Figyelt kérdés
Elmagyaráznátok ezt mert nem értem.2014. aug. 19. 18:37
1/10 anonim válasza:
Azt hiszem csúsztatva plusz kis gáz.
De ezt már nem figyelem, megy nélküle is.
2/10 anonim válasza:
Helyzetfüggő. Én sem szoktam figyelgetni. amúgy parkolóhelyre inkább betolatni szoktam és előrefelé állok ki. Szerintem így praktikusabb, mert ha szorosan melléd állnak valami nagy batárral, nem kell vakon kitolatni.
3/10 anonim válasza:
Te, nem is tudom, attól is függ, hogy milyen a kedvem. Van olyan helyzet, hogy csak a csúsztatás alkalmas, de ha lehet, inkább mindig kinyomom, hogy guruljon, majd kis gáz, megint kinyomom... Szerintem az utóbbi kimélőbb a kuplungnak is.
4/10 anonim válasza:
#2: Csak ezt nem érdemes a Tesco parkolóban alkalmazni, mert nem tudod bepakolni a cuccot a csomagtartóba.
5/10 anonim válasza:
Ha szépen, óvatosan kell kiállni, akkor csúsztatni érdemes a kuplungot, de pici gázzal, érzéssel, mert másképp megsínyli a kuplungtárcsa.
6/10 anonim válasza:
Általában kuplung + gáz. De a ház előtt van olyan hely ami egy picit lejt, ott elég a csúsztatni mert hamar legurul a kocsi.
7/10 anonim válasza:
Én minden variációt használok...
De általába csúsztatott kuplungal indulok meg utánna csak rá rá engedem a kuplungot. Aztán kuplung fékkel lassítok ha nagyon szalad..
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !
2014. aug. 19. 22:12
9/10 anonim válasza:
# 4
Igen, ebben van valami, hogy nem minden esetben jó így. Ha nincs más megoldás, akkor persze én is előrefelé állok be. De ez a ritkább eset. Nálunk például pont a teszkónál van olyan rész, ahol két kocsisor között megy a gyalogos járda. Na, én pont oda szoktam parkolni, betolatva.
10/10 anonim válasza:
#9: Ja igen, úgy azért megoldható.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!