Nagyon felporgott a simsonom, most meg be sem indul, mi a gond?
Figyelt kérdés
Tegnap este beinditottam a simsont kb. 3ora allas utan es Brutálisan elkezdett porogni. Nem tudtam hogy mi baja es indulnom kellett ezért eljöttem igy 25 kilométert, hogy 3asban bevette a kanyart ugy tudott porogni. Itthon megálltam vele,eltettem. Ma reggel eloszedtem es se szivatoval,sem másként nem indul be, ha betolom akkor sem.:S2014. aug. 18. 18:25
1/4 anonim válasza:
Mielőtt kifogy a benzin,általában felpörög.
Ha tartalék állásban sem indul,akkor csak szutyok ment a főfúvókába.
2/4 A kérdező kommentje:
még 2 liter benzin van benne, körülbelül, de tartalékkal sem indul.
2014. aug. 18. 18:52
3/4 anonim válasza:
Retek vagy felakadt a pillangó vagy a tü:/
4/4 joco5582 válasza:
Szia, alapvetően a következővel kezdeném:
1. Ha lehùzod a karbiról a benzincsövet folyik-e elegendő üzemanyag. Ellenszere pumpa, csapszétszedés tank pucolás.
2. Szűrő ha van kukás. Venni kell újat. Felesleges fújkálni, ha az áteresztő képessége lecsökkent újat kell venni.
3. Karbi ùszó vizsgálata. Nem lyukas e tűszelep jól zár e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!