2000-es évjáratú Yamaha R1-esről van tapasztalata valakinek?
Figyelt kérdés
Kell még pár év, mire hozzájuthatok, de már néztem a hirdetéseket. 650.000-ért van hirdetve 540 ezer kilométerrel. Nekem mindegy, milyen színű, de egy ilyen korú motornál a beletett km még elfogadható? Milyen élményt ad egy R1?2014. aug. 17. 23:38
1/3 anonim válasza:
Ilyen régi motorkerékpárt 100%, hogy nem vennék. Autóban is veszélyes, de motorkerékpárban pláne. 540 ezer km pedig rohadt sok.
2/3 anonim válasza:
540.000 km? Akkor legalább 10 motorcsere volt már benne :D Ugyanis egy R1-nek már az 54.000 is elég sok, minden bizonnyal annyi van benne.
A Yamahák nagyon megbizhatóak, akárcsak a Suzuki, Honda is, de egy 1000-res sportmotor nem a gondtalan motorozást jelenti, hanem azt, hogy párszáz kilóméterenként mindig hozzá kell majd nyúlj valamihez: nagyon gyorsan kopnak a gumik, a fékek, és az összes alkatrész + nem egy mai motorról van szó.
3/3 A kérdező kommentje:
Látszik, hogy fáradt voltam...Nem 540 ezer, hanem 54 ezer.
Mondjuk, még így is sok.
Köszi a válaszokat :)
2014. aug. 18. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!