Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi az üzemi hőfoka a...

Szesze 1 kérdése:

Mennyi az üzemi hőfoka a bejáratós simsonnak?

Figyelt kérdés
szerintem túlmelegedik a motor mert ha beindítom szépen ketyeg gázra is reagál ahogy melegen is, de kb 15 km után fulladozik csak nagyobb gázra reagál, ha megállok csak nehezen lehet elindítani. (a gyertya őzbarna)

2014. aug. 12. 22:11
 1/9 anonim ***** válasza:

A bejáratás ott kezdődik,hogy 3 órán keresztül alapjáraton ketyegtetni,1:30-as keverékkel.

Ilyenkor-meleg időben-még ventillátort is szoktak alkalmazni a "menetszél" szimulálása végett...

2014. aug. 13. 08:51
 2/9 anonim ***** válasza:

A kezelési útmutatóban véletlenül sem írnak olyat, hogy alapjáraton kell járatni a motort.

Ha megszakítós a Simson akkor a kondenzátor miatt is kihagy a gyújtás.

2014. aug. 13. 16:51
 3/9 anonim ***** válasza:

Első írta:

"A bejáratás ott kezdődik,hogy 3 órán keresztül alapjáraton ketyegtetni..."

Igen! Ha szét akarod barmolni akkor pont így kell!

Fel kell rá ülni és szép finoman erőltetés nélkül rövid távokon menni vele. Mindig kicsit többet és többet...

2014. aug. 13. 17:50
 4/9 anonim ***** válasza:

Ja,elnézést nem tudtam hogy ide még a 40 éves tapasztalattal rendelkező Tábori mestert is flegmán letegező,műszaki hiperzsenik is írogatnak..

Mégegyszer elnézést.xD

Csakhát a helyzet az,hogy én inkább hiszek az általa A4-es lapon mellékelt bejáratási útmutatónak mint nektek,kedves

önjelölt Simson-guruk...

2014. aug. 13. 19:47
 5/9 anonim ***** válasza:
2014. aug. 13. 19:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Elnézést kérek NAGY MESTER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Itt van a bejáratás, ahogy a "hülye német mérnökök" leírták:

[link]

2014. aug. 14. 17:56
 7/9 anonim ***** válasza:
A 22-23. oldalon van a bejáratás, nem jól linkeltem
2014. aug. 14. 17:58
 8/9 anonim ***** válasza:

3. vagyok!

4. nek üzenem, hogy nem hiszem hogy ő maga Tábori mester, amúgy meg nem tábori tuningról volt szó hanem egyszerű bejáratásról amit nagyon helyesen az utánad szóló BVF kolléga be is linkelt, ami a gyár által ajánlott bejáratás és nem mellesleg egy szóval sem említ több órás egy helyben ketyegést.

Amúgy meg nem téged tegeztelek korábban hanem a kedves kérdezőt. A válasz neki szólt mivel te nem kérdeztél! Legyen szép napod okos tojás!

2014. aug. 15. 17:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Kedves 4-es!

Annak hiszel akinek akarsz, hisz nem is te voltál a kérdező. Amúgy az általad belinkelt útmutatóban nem találom a ventilátort és annak a 2. pontja pont arról szól mint amit előtted említettek...

2014. aug. 15. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!