Melyiket vennéd és miért? Opel Insignia VS. BMW 3?
Jelenesetben használt autóban gondolkodom.
Egy ismerősömnek 3-as BMW-je van, de csattog, mindig van vele valami. Mindenesetre a kettő között vacillálok.
Inkább az Insignia felé húz a szívem.
Bmw-nek nagyobb a prezstizse. De csak az újabb bmw-ket nézik meg az utcán. Nem tudom hány éves m3-ast néztél de ha 5-6-7 évnél öregebb akkor ne vegyél olyant mert a 15 év feletti bmw-ket kiröhögik. Kivéve a patika állapotú veterán bmw-ket.
Úgy vannak az emberek hogy ha meglátnak valakit egy húsz éves bmw-vel akkor azt mondják hogy a hülye most nagynak érzi magát... Inkább vett volna az árából egy 8 éves opelt.
Járhatsz 20 éves opellal is azon senki nem fog nevetni.
Én inkább egy minnél újabb és minél felszereltebb insigniát ajánlok. Én azt venném
Nekem egy fél éves 5-ösöm van, asszonynak egy 3 éves Insigniája, talán jobban szeretek ülni az Insigniában. Az előző kocsink egy 3-as volt. BMW-fanként mondom hogy Insignia. Jobb mint a 3-as. És a szervízben körberöhögöd a hozzám hasonlóakat, akik remegve keresik a nyugtatót a szervízszámla összege láttán.
Nemrég a Totalcaron volt valami cikk, hogy (asszem) a 2 literes CDTi-k szeretik eldurrogtatni az intercooler visszatérő csövét, ami az egész világon hiánycikk, és rengeteg autó áll ez miatt.. Szóval figyelj oda :D
Igazából nem felvágni akarok egy autóval, csak ha veszek, akkor legyen kényelmes és úgy érezzem, hogy passzol hozzám.
Hosszabb utakra járnék, legfőképp munka miatt.
Erre mindkettő tökéletesen megfelel.
Bár talán ilyen szempontból jobb egy BMW. Nem tudom milyen évjáratú meg milyen felszereltségű 3-ast néztél, de a vezetéstámogató meg komfortnövelő dolgok hada van egy ilyenben.
Az én 5-ösömben kb. az összes ilyen benne van.
Sokat segítenek!:)
Bár megmondom a tutit, néha már idegesítő tud lenni, amikor szűk utcán mész, és visít a holttérfigyelő, vagy ha előzöl, esetleg nem szigorúan a sáv közepén mész, akkor a sávtartó automatika is néha elég utálatos tud lenni.
De ez a Te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!