Szintévesztő szemüveggel lehet vezetni olyan országokban mint (török, szingapúr, románia)?
Figyelt kérdés
Tudom van 1-2 ilyen kérdés de idei még nincs arra lennék kiváncsi hogy ha én nekem van jogosítványom akkor én attól független vezethetek olyan országban ahol nem nagyon engedik?Hivatásos jogositványt meg lehet most már szerezni vele mert pár helyen olvastam hogy megtudták vele szerezni a hivatásost is de hát kiváncsi lennék más véleményre is illetve láttam hogy ezek a szemüvegek szinezett lencsések ez nem "szinezi" el amit kellene látni tehát van valami fehér rész és a lencse nem fogja azt is úgy beszínezni hogy én úgy látom hogy az nem is fehér?2014. aug. 12. 00:42
1/3 A kérdező kommentje:
valaki írjon ha tud valamit fontos lenne
2014. aug. 14. 00:34
2/3 anonim válasza:
bár hivatalosan nem tudom mi a helyzet,de mivel a színtévesztés nem befolyásolja a vezetési képességeket (álltalában)lehet vezetni mindehol. a hivatásos söförök esetében volt kizáró tényező,ezt mondta egyik osztálytársam,ő színtévesztő.
3/3 A kérdező kommentje:
úú nagyon szépen köszi remélem idővel változik ez a dolog mert nagyon elvagyok keseredve hogy szinte mindenből kivagyunk zárva remélem elfogják fogadni a szemüveget ahogy a dioptriásat is :)
2014. aug. 16. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!