BMW E46 (1998-2005) 316i,318i,320i fogyasztási adatokat szeretnék kérni olyanoktól, akik birtokolnak/birtokoltak hasonló típusú autót?
Figyelt kérdés
2014. aug. 11. 15:30
11/14 anonim válasza:
e46 316i 1895ccm 105LE 9,1 liternél még sosem kért többet,és ezek rövid városi távokon voltak. Hosszabb utakon 7,6 literrel is beéri. én csak 16i-ről tudok nyilatkozni
12/14 anonim válasza:
Ide is csak ezt lehet javasolni:
"Ha nagy élményt, olcsó szervizelést és elnyűhetetlenséget akarsz, de olcsón szeretnél autózni, akkor felejtsd el az E46-ot és az utána jövő generációkat.
Inkább E36-ot nézz !
Az E36-ok fogyasztása is nagyon jó:
minimum 6,65 átlag 7,43 maximum 8,43
Az egyik létező legjobb, legoptimálisabb BMW az E36 320i. Az abban lévő 320i motor megölhetetlen és alig eszeget.
Ha több erő kell, akkor 323i, 325i, de ezeknek a fogyasztása már jóval magasabb, 7 - 8 liter náluk a minimum, míg látod a 320i-nél meg 8 - 9 a plafon városban."
13/14 anonim válasza:
Nekem egy 318i (1895köbcentis 118 lovas) kombi verdám van. Kint 4 személlyel és teljesen megpakolva 6.5 litert fogyasztott (200 km-ert mentem és voltak hegyek, rengeteg falú, város). Városban lábtól függ és forgalomtól, legnagyobb forgalomban 15 litert is megehet, de kihoztam már 10 alatt is :)
14/14 anonim válasza:
Csak jókat röhögök a fogyasztási adat háborúkon.Semmi értelme! Egy BMW-nél nem az fog szàmìtani! A szervizelése mellett eltörpül a fogyasztàs. Vannak bőven konstrukciós hibàk a felsorolt tįpusokban, de ettől függetlenül jó gépek. Mondjuk rögtön hozzàteszem, hogy minden autónak van hibàja, nincs olyan ami tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!