Mennyire számít az osztókör?
Figyelt kérdés
Van egy Alfa Romeo 156-os kocsim. A gyári osztóköre 98x5 ös. Találtam egy baromijó alufelni szettet 100x5 ös osztókörrel. Fel tudom szerelni simán, vagy vásárolni kell még valami szélesítőt? Esetleg hallottam valami speckó csavarról is ilyen helyzetekben...2014. aug. 10. 21:38
1/3 anonim válasza:
természetesen nem tudod feltenni csak simán...
2/3 anonim válasza:
hogy a rákba tudnád ha nem egyezik az osztókör? csak szélesítővel(osztókör módosítóval) tudod felrakni...
3/3 anonim válasza:
Számít, elég sokat.
A legjobb megoldás az osztókörmódosító. De figyelembe kell venni az ET számát is a felninek.
Ez a 2 mm az a határ, amit mozgókúpos csavarral talán még el lehetne "csalni", de nekem nem szimpatikus az a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!