Milyen kezdőautót vegyek?
Megbízható, dinamikus legyen.
Dízelek előnyben számomra. 600-900 ezer körüli összeget tudok rászánni.
inkább javasolnék benzines kocsit.ennyi pénzért kockázatos a dízel,jól át kell nézni a kiszemelt példányt.
Peugeot 307 2.0 HDi
2004-nél régebbi legyen.
Primera: [link]
(1996 vége -1999, 2000től már félRenault)
Ez még 2000 előtti, tehát nincs köze a Renaulthoz, így megbízható!
Nem pont ezt ajánlom, jelenleg nincs jó vétel a neten, várni kell keveset. Az enyémet 400ért vettem, SE felszereltség (autómatán kívűl a típus legjobban felszereltje napfénytetővel).
A motoros fűthető bőrülés király volt benne;)
Ha egy kicsit sportosabbat szeretnél, akkor pedig GT-t keress (amit a hahun hirdetnek, az nem az!).
Gyári szebb lökösök, küszöbspoiler, nagyobb fékek, +20paci, toronymerevítő, erősebb rugók, teljes bőr vagy félbőr oldaltámaszos ülések.
1.6osokat nem ajánlom, pár év múlva le akarod majd cserélni GT-re...
Ezen kívül ilyenkorú Galantot vagy Accordot vennék, bár ilyeneim nem voltak, nincs tapasztalatom velük.
Ezt nem én találtam ki, utánajártam.
Nekem nagyon tetszik a P11-es Primera (amilyet linkeltem), viszont ezt csak 1999-ig gyártották.
A P11-144 egyel újabb, az alap kasztni ugyanaz, tehát az elemcserékkel el lehet érni egy ugyanolyan kinézetű, de korszerűbb, fiatalabb autót.
Utánajártam a dolgoknak, az összes bontós, szerelő azt mondta, hogy a régiekkel nagyon ritkán van gond, de mióta összeállt a Renault-val a Nissan, azóta egy kalap sz r.
Tehát nem a kisujjamból sz ptam ki, hanem olyan embereknél érdeklődtem akik minden nap az autókkal foglalkoznak.
Egyébként körül lehet nézni a fórumokon is, mindenki a P11-144et és a P12-t szidja.
1 dologban jobb a P11-144 a P11nél, mégpedig a továbbfejlesztett váltó. Ezen kívül kuka az egész.
Miért akar minden kezdő dízelt? Főleg 600 ezerért...
Focus, vagy Astra, ezek közül válassz, és ha nem mész naponta 50-100 km-t, akkor benzinest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!