Magyar országon kapható Kinroad XT50Q?
Persze, hogy kapható, egy időben a Bazár ezekkel volt tele.
Írd be gugli-ba, hogy xt50q chopper ár, és fel fog hozni egy csomó oldalt, ahonnan meg lehet venni újonnan. Azt hiszem, Mo.-ra a Polymobil hozta be, így ezzel a névvel is megpróbálhatod.
Amúgy teljesen egyetértek az előttem szólóval, ez annyira igénytelenül összerakott, és gyakorlatilag használhatatlan egy masinéria, hogy nem éri meg megvenni. Ráadásul drága is, 250-300 ezer között mozoghat az ára kb. Ennek a feléből használtan ugyan, de patika állapotú Aprilia Red Rose-t, Gilera Eeglet-et lehet venni. 2t-k, ez ront a chopper élményen (na jó, ez csak vicc, 50-esnél nincs ilyen). A két motor ugyanaz, csak a neve más. Ezekhez legalább alkatrész is van, ehhez a noname kínai csodához örülj, ha találsz bármit is.
Sőt, ennél még a Keeway Knight is jobb. Az is kínai, de azon belül a vállalható minőség. Ez 4t.
Én 155 ezer forintért vettem egy patika állapotú Red Rose-t, nagyon jó motor, engem soha nem hagyott cserben.Alkatrész is van hozzá bőven, és nagyon megbízható,ha ilyen stílusú 50-es motort akarsz, csak ajánlani tudom az Apriliát.
1.Válaszoló voltam.
Honnan veszitek hogy semmit érő szemét? Csak mert kínai? Manapság mit nem gyártanak kínában?
Van/volt ilyen motorotok? Van vele tapasztalatotok? Ismerősnek van aki beszélt róla miféle?
Nekem van egy ilyen motorom, immár 4 éve nyúzom. 17.000km van benne és kutya baja! Alkatrész ellátása rémes? Ha kínai akkor van alkatrész rengeteg! A benzincsapja ugyanolyan mint egy benzines fűkaszáé. Az utolsó csavarig mindent lehet hozzá kapni. Egy égő bele 200ft. Lánccsere fogaskerékkel együtt megvan 7000-ből. Olajcseréhez elég egyetlen flakon olaj is. Fogyasztása 1.5l/100km! 2014 őszén 450km-t mentem vele egy nap alatt és semmi hiba nem jött elő még egy ilyen hosszú túrán sem. Egyik jóbarátomnak már vagy 15 éves a gépe és semmi baja sincs!!! Ennyit a "trágya minőségéről".
Honda licenc alapján készült blokk van benne. Ha bóvli kínai lenne, akkor nem engedné meg a Honda hogy forgalomba adják.
Kérdezőnek üzenem: [link]
Ha veszel, akkor pár tipp: A kipuffon fúrd ki hátul a lemezt vagy 6-8 lyukkal, a gyári légszűrő dobot vedd le és tegyél a helyére egy sportlégszűrőt (3500ft). Brutál hangja lesz :D A karbit pedig csavard le egy kicsit (vagyis az alapjáratot, sokkal pöfögősebb lesz). Kormányra egy kis rojt, oldalra egy közepes táska és lehet virítani! Ja és a gyári fojtást szedd ki belőle. Enyém 60km/h-val kimenne a világból is. Végsebessége amit húz 80km/h, de lejtőn mentem már vele 100-al is :D
Jó kis gép, ne hallgass az előttem szólókra!!
Előző válaszoló vagyok, egy kis javítás:
2016-tól a kínaiak (rájöttek hogy jó minőség és viszik mint a cukrot) megemelték az árát, így itthon már több 500.000Ft-ba kerülne! Ezért (hihető módon) nem lenne rá kereset, így már nem is hoznak be. Aki esetleg tud szerezni a jelenlegi ~150.000Ft-os használt áron, az örüljön és csapjon le rá, mert fél millás gép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!