Speciális garázs berendezés?
Sziasztok
Akinek van luxusautója : Ferrari , Lamborghini stb..
Milyen garázst érdemes kiépíteni, hogy ne legyen párás a levegő, illetve kicsi esély legyen rozsdára meg hasonló dolgokra ?
Kell hőmérséklet szabályzó ? Ami tegyük fel állandó fokon tartja a garázsban a levegőt és jól szigetelt garázs kell ?
Én magamnak szeretném kiépíteni a garázst ;)
Embert fogadnék aki perfekt megcsinálná, csak mik a feltételek ? Nagyon érdekelne.
Semmi extra: amíg nem volt törve, nem verték le a kavicsok a festéket, nem rohad állandóan kint hóban-sárban, addig nem fog szétrohadni, a mai autók nem Lancia Beta-k. :)
Sík bejáratú, szigetelt és télen temperált (nem kell túlzásba esni, egy radiátor rákötve a ház rendszerére) garázs, lehetőleg lejárólapozva vagy valami műgyantás anyaggal leöntve, hogy a beton ne porladjon (ne legyen nagyon poros a hely).
Minden más csak rongyrázás a dolog műszaki oldalát tekintve.
Természetesen a házzal egyben lesz a garázs. Garázs elég nagyocska lesz, hogy akár 2-3 autó is elférjen, mivel gondolok arra is és felhívtátok a figyelmem amiért hálás vagyok a lámbónak elég magasra felnyílik az ajtaja.
Ha sikerül vásárolni Lamborghini Gallardot vagy Ferrari 360 Spidert, gondolhatjátok, hogy nem fogok a kocsi mellé pár centire nagy polcokat telitömni. A padlófűtés nem rossz ötlet meg a páratalanító. A garázs is szigetelt lesz, remélem nem fog kihűlni. Víz egyáltalán nem lesz bent, nem kell csövektől tartani.
Még várok 2 évet kb. az autóval, remélme még pár ezrest megy le az árából, az is valami. (EUROról beszélek)
Bekamerázott udvar lesz természetesen, kutyákkal örzőtt ház, nagy kerítéssel.
A háznak még csak az alapja van megöntve, de mindent el akarok tervezni, hogy jól sikerüljön.
Köszönöm szépen azoknak akik válaszoltak és sokat segítettetek nekem. Köszönöm !
Valaki még álmában is kérdéseket ír ki :D
Ha lenne alap öntve, akkor az egész ház építési terveinek meg kellene lenni a garázzsal együtt és nem tart egy házat 2 évig felépíteni ott ahol van rá pénz.
Andersen újra meséket ír...
Utolsó, kedves fórumozó. Ki Beszélt itt a ház beosztásáról és felépítéséről, hogy nincs terv ? Szerinted ha jóvá kell hagyatni az dolgokat (Terveket), akkor ezek nélkül belefogok alapozni ? Gondolkodj kérlek. A tervezést úgy értem, hogy minden megfelelő legyen az autó miatt, szigetelés, padlófütés, mivel a padlófűtést kezdetektől be kell szerezni a garázshoz, az nem szerepel semmilyen tervben ;)
Ilyen dolgokra gondoltam, Andersont meg olvasgasd és nézd te, nem egy korosztály vagyunk ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!