Simson kuplung csúszik! Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Már próbáltam a bovden spanolót is, és a kuplungkosár közepén levő csavart állítgatni, de ha sikerül jól beállítanom, hogy kiemeljen, akkor is csúszik ha menet közben full gázt húzok.
Elfelejtettem olajat önteni a blokkba mikor összeraktam, 1 napig úgy jártam vele (kb. 15 km)
Mi lehet a gondja?
2 nap múlva jönnének megnézni addigra meg kellene találnom a hibát :(
2014. aug. 6. 19:55
1/5 A kérdező kommentje:
60-as henger van rajta.
Már ma reggel vettem észre, hogy fura a kuplung, akkor jutott eszembe hogy felöntöm olajjal.
Azóta már csúszik is.
2014. aug. 6. 19:57
2/5 anonim válasza:
Milyen olajat öntöttél bele? SZerintem az olajjal lehet a baj.
3/5 anonim válasza:
Milyen olaj he??? Észlény.. most írta hogy 1 napig olaj nélkül ment vele. Egyértelmű hogy elkoptak a lamellák.
4/5 anonim válasza:
De írta hogy amióta öntött bele, azóta csúszik te szerencsétlen. 15km alatt mondjuk váltott 10et, az alatt olaj nélkül sem kopik el. Mielőtt okoskodsz, tanulj meg szöveget is értelmezni te istenverése. Túl alacsony az a bizonyos kerítés...
5/5 A kérdező kommentje:
ne ugasd le, mert az olaj volt a hiba.
Két ugyan olyan dobozba volt, levonó nemvolt rajta, véletlen 10W40-et kapott... Leengedtem, kijárattam belőle, azóta már fele annyira sem csúszik.
Köszönöm skacok :)
2014. aug. 6. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!