Szerintetek megéri így vásárolni autót?
Sziasztok
Elég nagy lakást építettünk, maradt elég sok pénz. Készülünk vásárolni egy drága sportautót és egy családiasabb limousine típusúbb autót.
Íme a kiszemeltjeink :
Sport : Porsche Boxster S (2008)
Családi : BMW 750Li (2006-2007 körülit)
Nos, mivel mi is szeretnénk néha fiatalabbnak érzeni magunkat, meg menőnek, ha fogalmazhatok így a mai nyelvjárásban.
A Porsché-t csak hobbiautóként vásárolnánk meg, nem mindennapi használatra.Esküvökre,Partykra meg ide-oda járkálnánk csak vele, havonta 5-6x venném ki a garázsból.
Van remény, hogy 1 olajcserével meg ezzel-azzal meguszom olcsón, nem kell évente több milliót még rákölteni ?
Válaszokat, előre is köszönöm.
Ügyvédként dolgozok, nemtudom milyen nyáriszünetről beszélsz drága fórumtárs. Akár élő bizonyítékokkal alá tudom támasztani a terveim :)
Amúgy a Pors. drágábbak az alkatrészek, nem olcsó dolog. Ezért kérdeztem, BMW meg amúgy olcsóbbak, hiába drágább.
Ha már ennyi pénz van, akkor inkább vennék új autókat.
Egy 5-ös BMW is bőven elég a családnak (tapasztalat, 5 fős család, abból két 185 körüli ember), sportos autónak meg egy Toyota GT86/Subaru BRZ. Vagy fordítva a márkákkal, egy BMW Z4 és valami nagyobb szedánt (Passat, Accord, vagy ha nem vagy túl sznob akkor egy Octavia/Superb, VW-technika egy hatalmas bódéban).
A BMW-t azért nehéz fenntartani, mert a 750Li az 4395cm3 és a vegyes fogyasztásra 11-12 litert, máshol 16-ot írnak. Ez nem tűnik olyan vészesnek ahhoz képest, bár kíváncsi lennék egy tulajdonos mérésére is.
Ezen kívül rájön a súlyadó (amit kilowattra számolnak, ebben pedig van pár), a biztosítás, stb.
Ha véletlenül kell 4 gumit venni rá, szerintem a kocsim árából kijönne.
"Sziasztok
Elég nagy lakást építettünk, maradt elég sok pénz. Készülünk vásárolni egy drága sportautót és egy családiasabb limousine típusúbb autót. "
Így fogalmaz egy "ügyvéd"?!!
Kb 14 éves lehetsz!
Kisgyerek vagy még, menj aludni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!