Hány lóerős egy gyári 85 köbcentis krossz?
Hali, azt mondta valaki aki árul egy Cr85 motrot hogy gyárilag 27 lovas a gép de én 30-35 között tudtam illetve mindenki kb annyiban árulja.
Ez igaz lehet hogy 27-28 ló? És a 33-35 az átverés??
Attól függ hogy milyen dolgokat építenek bele egy motorblokkba. Meg a jogi hókuszpókuszoktól.
Vannak motorok amik egy kis belenyulás után sokkal nagyobb teljestményt is le tudnak adni. De a gyáraknak tartaniuk kell magukat az előírásokhoz ,de már az utólagos belepiszkálás jogi következményeit nem vállalhatják.
Cross motoroknál simán el tudom képzelni. Ezek üzemórásak, szóval ez nem egy sima motor.
Idézek:
"A komoly üzemórás motorok pedig hiába nagy teljesítményűek igen magas a szervízköltségük! Pl.: 80-100 óránként motorgenerál, 10 óránként olajcsere, stb.
Üzemórás gépet CSAKIS VERSENYZÉSRE szabad venni mert iszonyú drága fenntartnai."
Nagy teljesítménynek, nagy az ára.
Endurokat nézegesd, az a számodra megfelelő.
Van endurom, és tisztába vagyok vele.
De engem az érdekelne, hogy a gyári 85-nek mi a teljesítménye?? Ugyanis 30 alatt szinte senki se árulja 31-33 ló között mozog álltalában. Pedig elvileg gyárilag 1 Le eltérés lehet pl az YZ KX CR vagy RM között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!