Hogyan álljak neki? F/24
Figyelt kérdés
Munka mellett hétvégenként motorokat szeretnék csinálgatni pénzért másoknak, de nem tudom hogy hogyan kezdjek bele.2014. aug. 4. 13:48
1/4 anonim válasza:
Gondolom feketén menne. Így csak a haveri körből tudsz kuncsaftokat szerezni
2/4 A kérdező kommentje:
Igen feketén.
2014. aug. 4. 15:57
3/4 anonim válasza:
Hát ha eddig nem szereltél motorokat, akkor nagyon nehéz lesz, ugyanis az ismerősök sem fogják tudni, hogy te ezzel foglalkozol, illetve nem biznak meg benned tapasztalatlanságod miatt. Először saját magadnak kell épits néhány motort, majd minél több embernek add a tudtára, hogy igen, ezt te csináltad.
Ehhez sok pénz és kitartás kell.
4/4 anonim válasza:
Hát igen, a kérdésből én is úgy gondolom, hogy Sanyinak se műhelye, se szerszáma, se tapasztalata!
:D
Ilyenkor szerintem a legjobb lenne elhelyezkedni egy olyan munkahelyen, ahol nemcsak tapasztalatokat, hanem ismeretségeket és kuncsaftokat is lehet szerezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!