Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson s51 hidegen nem tudom...

Simson s51 hidegen nem tudom berugni jó 15-20 méter tolás után indul el. Utána jár 2-3 percet és egész nap 1 rugásból indul ki vétel nélkül, ezt mi okozhatja?

Figyelt kérdés
2014. aug. 3. 13:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Gyanítom, hogy valamiért nehezen kapja fel az üzemanyagot, Tudom, mindent megnéztél, de ennek a mocinak lelke van...

azt még nézd meg lécci, hogy ha rugdosod, akkor a gyertya milyen? mondjuk öt rúgás után... ha fényes, akkor van porlasztás, ha nem, akkor gáz van... a szivatóval mi van?

szóval szerintem csak üzemanyag probléma lehet.. talán a benzinszint alacsony, vagy nehezen folyik utána, stb..ott a bibi valahol...

2014. aug. 3. 13:28
 2/3 A kérdező kommentje:
a gyertya nem fényes , karburátort ki tisztítottam , de akkor most megnézem újra esetleg az lehet hogy a külön benzin szűrőben sok a kosz és nehezen megy át rajt az anyag? esetleg az ülepítőben?
2014. aug. 3. 16:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát ez az...

Ha a gyertya száraz, akkor egyértelmű, hogy nem kap a motor benyát.

mindnt nézz át. a tankba kukkolj bele, a benzincsapot fújd át komoresszorral, a porlasztóban az úszószintet sasold meg, mert ott lehet valami..

tölts le egy kézikönyvet, abból kidrül a turpisság..

annak a szimónak egy rugásra be kell indulni.

csak türelmesen, módszeresen, átgondoltan...még a tű sem mindegy hol áll...

2014. aug. 3. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!