Ti meg mernétek venni egy 2 személyes kocsit?
Figyelt kérdés
Lenne egy Caddy 1.9 TDI elég olcsón egy barátomtól, ami nagyon tetszik, minden tetszik benne, de sajnos csak 2 személyes. Nem igazán tudom, hogy bele merjek-e vágni, mert ennek legalább ismerem az előéletét is, meg jól is megy, mert kicsit meg is van piszkálva a motor (így lett behozva Németországból 3 éve és azóta nincs baja) és egyben is van. Tudom, hogy az olajcsere mindig megvolt és minőségi olajjal, meg kapott új vezérlést is amikor be lett hozva. Megvegyem, vagy inkább ragaszkodjak az 5 személyeshez?2014. aug. 2. 21:22
1/8 A kérdező kommentje:
Egy barátom árulja, magának hozta közlekedni, de nem használta túl sokat, csak idő közben kellett egy kocsi, amivel húzhat 2 tonnát, ezért vett másikat.
2014. aug. 2. 21:23
2/8 anonim válasza:
Ha nincs család, vagy akárki más akit gyakran kell szállítani akkor simán. Mivel egyedül élek egy MX5-ösöm van, magamnak bőven elég.
3/8 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok, itt van a szüleim családi kocsija, ha több embernek kell, de valahogy mégis tartok tőle, hogy ha megveszem, akkor biztos, hogy mindig legalább hárman mennénk. Még nem tudom, majd valamit kitalálok.
2014. aug. 2. 21:30
4/8 acelsziv válasza:
ilyen félelmekkel vegyél egy csuklós buszt...
Tetszik? Igen
Jelenleg elég nagy? Igen
Akkor mire vársz? Neked meg a csajodnak elég más meg majd megoldja. Pont
5/8 anonim válasza:
Szerintem vedd meg nyugodtan. Ha valami nagyobb cuccot kell vinni, legalább van egy ilyen autó is a családban. Szóval még akár előnye is lehet.
6/8 anonim válasza:
De milyen változat? Ha hátul is ablakos akkor nem értem hogy miérf csak 2 személyyes hiszen azok 5 személyesek szoktak lenni. Ha meg dobozos kivitel, lehetetlen 5 személyesre vizsgáztatni...
7/8 A kérdező kommentje:
Dobozos kivitel, csak a hátsó ajtókon van ablak. Igazából jól átgondoltam a dolgokat és a Caddy mellett döntöttem. Ha mégis kell egy 5 személyes autó esetleg, akkor itt van a családi kocsi, később pedig majd venni akarok egy 601-es Trabantot hobbiautónak, az ugyan nem túl kényelmes, de szerintem a feelingje kárpótol mindenért. Ha valaki fiatal, akkor azért, ha meg idősebb, akkor nosztalgia :D
Megveszem a Caddyt, amire régóta vágyok már :)
Köszönöm a válaszokat.
2014. aug. 3. 09:38
8/8 anonim válasza:
Azért azt vedd figyelembe, hogy ha 2 személyes dobozos, akkor nagy valószínűséggel kisteherautó, és annak más a biztosítási díjszabása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!