Mennyibe kerül egy utánfutó fenttartása? Jól gondolom, hogy minél nagyobb a futó ön, illetve összsúlya közti eltérés annál jobb? Tehát könnyü futó bírjon sokat.
az előttem szóló okosan írta a helyzetet... pont így voltam az enyémmel, ami a nehezek közé tartozott..évente ha ötször kellett, sajnos nem érte meg, mert a vizsga kőccséges volt, a yard állandóan megállított..és útban volt..
a legjobb, ha van vonóhorgod, és kölcsönzöl..ez a tuti...
Attól függ, kinek mi számít költségesnek...
Kötelező biztosítás kell rá. Ez nem sok, egy kis 5 mázsás futóra évi pár ezer forint. Persze függ az adataidtól is.
Meg persze ennek is van külön forgalmija, rendszeresen vizsgáztatni is kell, mint egy autót.
Tényleg, van az adó is, de az sem egy horror költség...
Egyébként ez most hogy van? Mert az autók után is már teljesítmény alapján kell az adót fizetni nem a tömeg alapján. Futóknál hogy van? Nekem most nincs futóm, csak régebben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!