Érdemes Nissan Vanette -t venni? Jó, megbízható?
Figyelt kérdés
Általában sok csomaggal közlekedek és rendkívül tetszik a formája, de még sohasem volt dízel autóm. Mennek ezek a Vanette -k? Jó lenne, ha valaki olyan válaszolna akinek személyes tapasztalata van róluk. Köszönöm szépen.2014. júl. 31. 11:51
1/2 anonim válasza:
Munka autónak egyszerű közlekedési eszközkén tekint rá az ember akkor ész szerű választás.
szeretni nem lehet és életveszélyesen lassú.
130.000km el vettem nagyszervíz után 260.000km tettem bele probléma nélkül.
2/2 anonim válasza:
Az a 2.3-as szívódezső nem egy nagy erőgép, másoktól is hallottam már, hogy lassú és cserébe bekapkodja a 8-9 litert.
Ebben a kategóriában nézz valami turbódízelt, az valamivel tempósabb és a fogyasztása sem lesz több ( Vito, Transportter stb..).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!