Mazda 6 aux bemenet hogyan?
Figyelt kérdés
van egy 2004 es mazda 6osom, szeretném a zenét telefonrol hallgatni, de nem találom módját.
Találtam nagyon sok kapcsolási rajzot arrol hog y a rádio hátulján lévö érintkezökre hogy kell kötni hogy szoljon 3,5 mm jack röl a zene.Kisebb nagyobb sikerrel nem szol semmi sem
:)) valakinek valami ötlete hogy hogy lehetne megoldani ami 10e ft alatt van??
2014. júl. 30. 21:58
1/7 anonim válasza:
A CD-tár vezérlős rádiókon egyszerűen meg lehet oldani, de azokhoz árulnak "gyári" csatlakozókat is.
Ha ilyened nincs, akkor vagy belepiszkálsz az elektronikába, vagy veszel egy szivargyújtóba dugható mp3 lejátszót.
Szerintem.
2/7 anonim válasza:
Ilyent lehet kapni a CD-tár vezérlőshöz:
3/7 A kérdező kommentje:
igen, találtam egy kapcsolási rajzot, ami annyibol áll hogy a jobb/bal oldalt be kell forrasztani a nyákra.. és kész, viszont az adaptert is láttam hogy tud ilyet,de nem vagyok biztos hogy kompatibilis a bose rádiommal....elsönek megpróbálom a forrasztást, forrsaztás nékül :D ha nem megy akkor majd megveszem azt az adaptert.
2014. júl. 30. 23:13
4/7 anonim válasza:
1 dines fejegység átalakítóval ;)
5/7 A kérdező kommentje:
honnan lehet olyat szerzni? és menyiért?
2014. júl. 31. 19:08
6/7 djgarby válasza:
Szia. Látom, hogy regen volt de sikerult megoldani? És ha igen akkor hogy?
7/7 A kérdező kommentje:
szia nem sikerült ugy ahogy gondoltam, de vettem egy kábeles fm transmittert amit a rádió dugaljba kell bedugni, és igy lett jack dugóm.
2016. jan. 12. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!